10 روش های افزایش سرعت سایت وردپرس

افزایش سرعت سایت از مهمترین مسائلی است که هر یک از کارشناسان سئو و یا وبمستر ها باید به آن توجه‌ای ویژه داشته باشند. این مسئله در حیطه‌ی سایت های وردپرسی از میزان اهمیت بسیار بالاتری برخوردار است. سایت‌های وردپرسی برخلاف مزایایی چون سهولت در استفاده، امکانات فراوان و تنوع در پلاگین ها، و… همیشه ضعف بزرگی به نام سرعت کم را همراه خود داشته اند. از مهم ترین دلایل سرعت کم سایت‌های وردپرسی وجود همین پلاگین هاست. پلاگین‌هایی که برای کار و پیاده سازی ایده‌ها در بستر وب الزامی‌اند.

بهینه سازی سرعت سایت های قالب اختصاصی وردپرس بدون افزونه و یا با افزونه ها

ما در هگزلا بصورت حرفه‌ای بصورت برنامه نویسی برای قالب های اختصاصی وردپرس کدهایی می‌نویسیم که به بهبود سرعت قالب وردپرس اختصاصی نوشته شده کمک کنیم که سرعت سایت خود را با کم‌ترین افزونه بیشترین سرعت را داشته باشید.

در ادامه‌ی این مقاله در مورد راه های افزایش سرعت سایت وردپرسی و انواع ابزارهای آنالیز سرعت وب سایت، اطلاعات جامع و کاملی کسب خواهیم کرد. بعد از آن به معرفی پلاگین های موثر در بهینه سازی سرعت سایت وردپرس و تکنیک های افزایش سرعت سایت به خصوص سایت‌های وردپرس خواهیم پرداخت.

سرعت وب سایت بی شک یکی از مهم ترین فاکتور ها در بحث سئو و رده بندی سایت از دید موتور جستجو گوگل می‌باشد. با توجه به این اصل استفاده از آنالیزورهای سرعت وب سایت را به عنوان یکی از مهم ترین مراحل در بررسی یک وبسایت در اولویت اول خود قرار دهید. برای بهینه سازی سرعت سایت وردپرس یک برنامه ریزی دقیق و مدون داشته باشید.

10 عوامل بر افزایش سرعت سایت؛ چرا سایت بالا نمی آید.
راه ها و روش های مختلف برای آنالیز جهت افزایش سرعت سایت.

تجزیه و تحلیل در جهت خدمات سرعت سایت بدون افزونه

راه ها و روش های مختلفی برای برای آنالیز جهت افزایش سرعت سایت پیش روی شما می‌باشد. امروزه سایت‌های فراوانی در زمینه‌ی بررسی معیارهای مهم سرعت وب سایت وجود دارند که موارد مختلف را برای شما لیست بندی می‌کنند و در هر قسمت به شما امتیاز می‌دهند. از مواردی که معمولا وبسایت های تست سرعت سایت در نظر می‌گیرند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • شناسایی اسکریپت ها، فونت ها، افزونه ها و … که باعث افزایش سرعت سایت می‌شوند.
  • آنالیز و بررسی هدرهای HTTP.
  • بررسی قابلیت خلاصه سازی اسکریپت ها.
  • شناسایی تصاویر حجیم که در روند بارگذاری وب سایت ایجاد اختلال می‌کنند.
  • بررسی صحت عناصر مختلف بارگذاری شده.
  • مشخص کردن کدهای اختلال زا در جاوااسکریپت یا CSS ها.
  • بررسی میزان حجم صفحات، زمان لازم برای بارگذاری وب سایت و تعداد درخواست برای بارگذاری صفحات.
  • بررسی عملکرد وب سایت از مبدا موقعیت های جغرافیایی متفاوت.
  • مشخص کردن زمان رسیدن به اولین بایت TTFB.
  • رندر گیری از سرعت پردازش و نمایش وب سایت در مرورگرهای مختلف.
  • بررسی عملکرد CDN.
انتخاب قالب بهینه شده و طراحی قالب با سرعت زیاد
تست در سایت google page speed insight برای صفحه اصلی, صفحه لیست محصولات،

قالب سایت و ارتباط آن با سئو و سرعت سایت

طبق آمار به دست آمده، اگر بیش از مدت ۷ ثانیه بارگذاری وب سایت به طول انجامد، احتمال ترک وب سایت توسط کاربر افزایش می‌یابد. اگر کاربر در ابتدای ورود وب سایت شما را ترک کند، این یک نمره ی منفی برای شما در رتبه بندی گوگل می‌باشد. همچنین این امر باعث کاهش بازدید سایت شما می‌شود.

موتورهای جستجو میزان کاهش یا افزایش سرعت سایت و عملکرد کاربران را تشخیص می‌دهند و در سئوی و رده بندی وب سایت تاثیر می‌گذارد. برخی از قالب های سایت به جهت سئو مناسب نیستند، کد های آن ها بر مبنای سئو بهینه سازی نشده است. این قالب ها اغلب دارای حجم زیادی می‌باشند.

استفاده از تصاویر پیش زمینه حجیم، کدهای فشرده نشده، استفاده ی مداوم از فایل های فلش و… در قالب ها می‌توانند بر کاهش یا افزایش سرعت سایت تاثیرات متفاوت بسیار زیادی بگذارند. در حقیقت قالب وب سایت ارائه دهنده ی محتوای وب سایت برای کاربران و موتورهای جستجو می‌باشد.

از دید کاربر اگر وب سایت قادر به ایجاد تعامل با بازدید کننده نباشد، و در کل مسیر گشت و گذار وی در صفحات وب سایت وی را همراهی نکند، باعث نارضایتی کاربر و ترک سایت توسط او می‌شود.

اگر از دید موتورهای جستجو به قالب وب سایتی که استاندارد های سئو را رعایت نکرده است بنگریم، ممکن است مورد بی توجهی موتور های جستجو قرار بگیرد. هرچه کدهای استفاده شده در وب سایت شما برای موتور های جستجو قابل درک تر باشد، در رتبه بندی سایت از نتایج بهتری برخوردار می‌شود.

چطوری یک قابلیت کش روی سرعت سایت تاثیر دارد

هنگامی که یک مرورگر منابع استاتیک را برای صفحه شما ذخیره می‌کند، یک کپی محلی از آن منابع را در حافظه پنهان خود ذخیره یا کش می‌کند.

سروری که فایل را ارائه می‌کند، می‌تواند به مرورگر بگوید که چه مدت فایل را کش کند. پلاگین‌های کش طولانی به مرورگر می‌گویند که این فایل ها را برای مدت زمان طولانی تری (مثلاً 1 سال) نگه دارد. این برای دارایی‌هایی که ممکن است اغلب تغییر نکنند.

بسته به سیاست سایت خود، کش برای یک منبع خاص، زمانی که کاربر مجدداً از صفحه شما بازدید می‌کند، مرورگر ممکن است به جای بارگیری مجدد آن از سرور، یک نسخه کش/محلی را ارائه دهد. این یعنی سرعت بسیار بالا برای سایت شما.

فایل‌هایی که دارای کش کوتاه هستند به احتمال زیاد توسط سرور در بازدیدهای مکرر بارگذاری مجدد می‌شوند، این عمل باعث سرعت پایین سایت می‌شود.

برای سرور آپاچی و وب سرور لایت اسپید

کد زیر را کپی کرده و در فایل htaccess خود، در خط انتها یا خط اول قرار دهید، تا به مدت 1 سال فایل‌های سایت را کش کند.

<IfModule mod_expires.c>
  ExpiresActive On

 # Images
  ExpiresByType image/jpeg "access plus 1 year"
  ExpiresByType image/gif "access plus 1 year"
  ExpiresByType image/png "access plus 1 year"
  ExpiresByType image/webp "access plus 1 year"
  ExpiresByType image/svg+xml "access plus 1 year"
  ExpiresByType image/x-icon "access plus 1 year"

  # Video
  ExpiresByType video/webm "access plus 1 year"
  ExpiresByType video/mp4 "access plus 1 year"
  ExpiresByType video/mpeg "access plus 1 year"

  # Fonts
  ExpiresByType font/ttf "access plus 1 year"
  ExpiresByType font/otf "access plus 1 year"
  ExpiresByType font/woff "access plus 1 year"
  ExpiresByType font/woff2 "access plus 1 year"
  ExpiresByType application/font-woff "access plus 1 year"

  # CSS, JavaScript
  ExpiresByType text/css "access plus 1 year"
  ExpiresByType text/javascript "access plus 1 year"
  ExpiresByType application/javascript "access plus 1 year"

  # Others
  ExpiresByType application/pdf "access plus 1 year"
  ExpiresByType image/vnd.microsoft.icon "access plus 1 year"
</IfModule>

10 عوامل مهم بر افزایش سرعت بدون پلاگین ها یا با افزانه های وردپرس

1- روش اول استفاده از پلاگین های کش سایت

یکی از ساده ترین و بهترین راه کار ها برای افزایش سرعت سایت استفاده از افزونه‌های کش می‌باشد. وظیفه ی اصلی این افزونه ها بهینه سازی کدها، فایل ها و تصاویر موجود در وب سایت است. اگر از دانش برنامه ‌نویسی برخوردار نیستید و با کد‌های CSS ، HTML، JS و… آشنایی ندارید، توصیه ی ما به شما استفاده از پلاگین های وردپرس می‌باشد.

پلاگین های معروف برای بهینه سازی سرعت سایت وردپرس و قالب سایت شما
پلاگین های معروف برای بهینه سازی سرعت سایت وردپرس و قالب سایت شما

پلاگین ها تمام عملیات هایی را که منجر به افزایش سرعت سایت وردپرس شما می‌شود را به طور خودکار و کاملا دقیق و به صورت بهینه انجام می‌دهند. از مهمترین مزایای این پلاگین ها می‌توان به برخورداری از پنل کنترلی بسیار ساده و کاربردی اشاره کرد. پیشنهاد می‌کنیم مقاله معرفی بهترین افزونه های کش و سرعت سایت را مطالعه کنید.

  • پلاگین WP Rocket: یکی از بهترین افزونه های کش موجود برای وردپرس می‌باشد. این پلاگین از رابط کاربری بسیار آسانی برخوردار است که کار کردن با آن را بسیار راحت می‌کند.
  • پلاگین WP Optimize: یکی دیگر از محبوب ترین افزونه‌های کش سایت وردپرسی که از آمار نصب یک میلیون نفر برخوردار است می‌توان WP Optimize را نام برد. این افزونه کش با فشرده سازی و کمتر کردن حجم تصاویر بزرگ، کش کردن صفحات وب سایت و پاک‌ کردن موارد غیر ضروری دیتابیس، باعث تغییر چشمگیری در افزایش سرعت سایت وردپرس شما می‌شود.
    بخش هایی از امکانات WP Optimize رایگان می‌باشد ولی برای امکان استفاده از تمام بخش ها باید نسخه ی پولی آن را خریداری کنید. نسخه ی رایگان این افزونه در حال حاضر در مخزن وردپرس موجود است و می‌توانید آن را نصب کنید.
  • پلاگین وردپرس سوپر کش (wp super cache): یکی از افزونه های کش رایگان برای وردپرس است. این افزونه بسیاری از فایل های HTML استاتیک را از سایت پویا وردپرس شما تولید می‌کند. پس از ایجاد این فایل ها، وب سرور به جای اجرای اسکریپت‌های سنگین PHP، فایل های HTML تولید شده را ارائه می‌کند. در واقع با استفاده از این افزونه WP Super Cache سرعت وب سایت خود را تا حد زیادی افزایش خواهید داد.
  • پلاگین WP Fastest Cache: اگر در جستجوی یک پلاگین کش ساده ولی در عین حال قدرتمند هستید پیشنهاد ما به شما استفاده از افزونه ی کش WP Fastest Cache می‌باشد. این افزونه می‌تواند فایل های HTML، CSS و JS را ساماندهی و بهینه کند. همچنین دیتابیس را پاکسازی می‌کند.
    افزونه ی WP Fastest Cache در دو نسخه ی محدود رایگان و نسخه ی پولی با تمام امکانات موجود می‌باشد. نسخه ی محدود شده ی این پلاگین از طریق مخزن وردپرس به صورت رایگان قابل نصب و استفاده است.

2- استفاده از هاستینگ برای بهبود سرعت سایت شما

یکی از مهم ترین تکنیک‌های افزایش سرعت سایت استفاده از هاستینگ خوب است. زمانی که کاربر به وبسایت شما وارد می‌شود و بر روی بخشی از منو سایت شما کلیک می‌کند، این بدان معنا است که از سایت شما درخواستی کرده است. سایت این درخواست را به سرور ارسال می‌کند و سرور آن را پس از اعمال تغییراتی به دیتابیس انتقال می‌دهد.

انتخاب هاست بسیار عالی برای افزایش چشمگیر در سرعت سایت
انتخاب یک هاست عالی برای سایت خود و بهبود در افزایش سرعت سایت

در ادامه ی این مسیر دیتابیس درخواست را بررسی کرده و نتیجه ی آن را مجددا در اختیار سرور قرار می‌دهد. سپس سرور نتیجه را برای کاربر در وب سایت نمایش می‌دهد. این نقل و انتقال ها نیازمند پردازش و سرعت پاسخگویی بسیار بالایی می‌باشد. به خصوص اگر در یک زمان واحد تعداد زیادی درخواست به طور همزمان توسط چندین کاربر در وب سایت شما انجام شود.

تصور کنید که سایت شما از هاستینگ ضعیفی برخوردار است. فرایند لود بسیار آهسته و کند صورت می‌گیرد. بروز خطای سری 5xx و خطا های دیگر از مهمترین معضلاتی است که وب سایت شما به آن دچار می‌شود. فقط بروز یکی از این مشکلات کافیست تا مراجعه کننده ی شما را از سایت فراری دهد.

بنابراین شدیدا به شما توصیه می‌کنیم که در انتخاب و خرید یک هاست مناسب دقت کافی را داشته باشید. این مسئله جدا از ایجاد یک تجربه مناسب برای کاربر های سایت، بر سئو و رتبه بندی سایت شما تاثیر چشمگیری خواهد گذاشت.

3- بهینه سازی فایل های js و css برای افزایش سرعت سایت

امروزه اهمیت رابط کاربری و روش های افزایش سرعت در تمامی وب سایت ها به طور کامل درک شده است. به همین منظور تمام طراحان وب سایت به سمت استفاده از کدهای css و جاوا اسکریپت برای ایجاد سهولت در استفاده از وب سایت ها روی آورده اند. پیشنهاد می‌کنیم حتما مقاله فعال کردن Gzip وبسرور سایت خود را فعال کنید.

فشرده سازی و بهینه کردن تمام فایل های html - css - js قالب و پلاگین های سایت وردپرس
فشرده سازی و بهینه کردن تمام فایل های html – css – js برای قالب وردپرس شما

این کدها غیر از بهبود رابط کاربری و زیبا سازی محیط وب سایت، موجب افزایش زمان لود وب سایت شما می‌شوند. به زبان دیگر وب سایت شما را کند می‌کنند. برای حل بعضی از مشکلات سایت و حل کردن بعضی از خطاهای سایت می‌توانید از کدهای افزایش سرعت سایت استفاده کنید و تاثیر زیادی روی سرعت سایت دارند.

برای رفع این مشکل و افزایش سرعت سایت باید تمام این کدها را به اصطلاح minify یا فشرده سازی کنید. برای این کار می‌توانید این وظیفه را به یک تیم حرفه ای هگزلا واگذار کنید و یا از افزونه هایی که پیش از این معرفی شدن استفاده کنید.

4- استفاده از سیستم توزیع محتوا یا CDN ها

همان طور که قبلا هم گفته شد برخورداری از هاستینگ مناسب یکی از مهمترین پارامتر هایی است که بر افزایش سرعت وب سایت شما بسیار تاثیر گذار است. با اینکه هاست های خوبی توسط بسیاری از شرکت ها ارائه شده است، برخی از سایت ها به دلیل سیاست های تجاری خود ترجیح می‌دهند هاست های خود را از کشورهای مختلف به خصوص کشورهای اروپایی برگزینند.

استفاده از کلودفلیر cdn برای افزایش سرعت سایت
استفاده از سی دی ان CDN برای افزایش سرعت سایت وردپرسی

برخلاف ظاهر تبلیغاتی این مسئله، موقعیت مکانی هاست و سرور شما تاثیر بسیار زیادی بر سرعت سایت شما می‌گذارد. به بیان ساده تر اگر کسب و کار بنده در ایران باشد ولی هاست و سرور من در کشور فرانسه، میزان سرعت دسترسی به سایت من برای کاربران ایرانی بسیار پایین تر از کاربرانی می‌باشد که از کشور فرانسه وب سایت بنده را جستجو می‌کنند. برای رفع این موضوع باید از سیستم توزیع محتوا یا CDN در وب سایت خود استفاده کنید.

cdn چیست؟

CDN ها سرورهایی می‌باشند که در چندین کشور مختلف قرار دارند و تمام اطلاعات و محتواهایی که در سایت شما وجود دارد را در چند نقطه به منظور بهینه سازی سرعت سایت وردپرس ذخیره و جابجا می‌کنند. به عنوان مثال، اگر هاست و سرور من در کشور هلند قرار داشته باشد و کاربر من در ایران باشد، پس از درخواست کاربر، نتیجه ی درخواست وی از نزدیک ترین CDN برای او ارسال می‌گردد.

این شیوه سرعت پاسخگویی به کاربر را به شکل موثری افزایش می‌دهد. می‌توانید از CDN رایگان کلودفلر برای سایت خود استفاده کنید. کلودفلر سازگاری مناسبی با وبسایت های مختلف دارد و با سئو سایت های فارسی کاملا هماهنگ است.

مزایای استفاده از CDN ها:

  • بهینه سازی و افزایش سرعت سایت به صورت چشمگیر در بارگذاری محتوا.
  • مصرف کمتر از پهنای باند.
  • دسترسی همیشگی و دائمی به محتوای سایت.
  • افزایش امنیت سایت جلوگیری از حملات DDOS.

5- بهینه سازی تصاویر، راهی ضروری برای کاهش حجم

از دیگر موضوعات مهمی که باید به آن توجه گردد بهینه سازی تصویری وب سایت می‌باشد. بهینه سازی تصویر به صورت کاملا مستقیم بر کاهش یا افزایش سرعت سایت شما تاثیرگذار هستند. پس بهتر است برای جلوگیری از کاهش سرعت سایت به وسیله ی تصاویر حجیم به فکر بهینه سازی آنها باشید. به طوری که سایز تصاویر را کمتر کنید ولی از کیفیت آنها کم نگردد. برای این منظور جدا از نرم افزارهایی مانند فتوشاپ، سایت‌های بسیار حرفه‌ای و قدرتمندی نیز در فضای وب وجود دارند.

هر سایتی نیاز به بهینه سازی تصویر و عکس های سایت خود دارند.
بهینه سازی و فشرده سازی عکس های سایت جهت افزایش سرعت سایت

کافی است عبارت compress picture را جستجو کنید تا به لیست بلند بالایی از سایت های این چنینی دسترسی داشته باشید. جدا از استفاده از نرم افزار ها و سایت های فوق، پلاگین های بسیاری برای وردپرس موجود می‌باشند. این پلاگین ها به سادگی می‌توانند تصاویر موجود در وب سایت شما را بدون افت کیفیت فشرده سازی کنند. از مهم ترین این نوع پلاگین ها می‌توان به Optimole و WP Smush اشاره کرد.

توجه: هیچ وقت برای کاهش و فشرده سازی تصاویر سایت خود از پلاگین ها استفاده نکنید.

اگر به تازگی سایت خود را راه اندازی کرده‌اید و هنوز تصاویر زیادی بر روی آن بارگذاری نشده است، به شما توصیه می‌شود قبل از بارگذاری تصاویر خود با استفاده از روش های گفته شده اقدام به فشرده سازی تصاویر خود برای بهینه سازی سرعت سایت وردپرس کنید.

اما اگر وب سایت شما قدیمی می‌باشد و از قبل تصاویر زیادی بر روی آن بارگذاری شده است با استفاده از پلاگین ها سایت خود را بهینه سازی کنید. ولی باز هم می‌گیم، اگر نیرو کافی برای این کار دارید، حتما بصورت دستی در بازه های زمانی عکس ها را بصورت دستی بهینه سازی کنید.

6- به روز رسانی وردپرس برای افزایش سرعت سایت

سیستم مدیریت محتوای وردپرس، به شکل کاملا منظم و در بازه‌های زمانی مشخصی به روز رسانی می‌گردد. با هر بار به روز رسانی، قابلیت های جدیدی به آن افزوده می‌شود و مشکلات امنیتی و ایراد‌های نسخه قبلی تا حدودی برطرف می‌شود. تمام این تغییرات باعث افزایش سرعت سایت می‌گردد.

همچنین پوسته ها و افزونه های نصب شده بر روی سایت پس از مدتی نیاز به ارتقا و بازنگری مجدد دارند. مسئولیت به روز رسانی‌های مربوط به وردپرس، ارتقا پوسته و تمام افزونه های وب سایت بر عهده ی مدیر سایت می‌باشد. عدم انجام به روز رسانی های به موقع، باعث بروز مشکلات امنیتی فراوان و کند شدن وب سایت شما می‌شود.

7- بهینه سازی سرعت سایت وردپرس با استفاده از خلاصه مطالب

تمام محتوا ها و مطالب به صورت پیش فرض در صفحه ی اصلی وردپرس نمایش داده می‌شوند. این موضوع باعث افزایش مدت بارگذاری صفحاتی از قبیل: صفحه ی اصلی، دسته بندی ها، تگ ها و سایر صفحات بایگانی می‌گردد.

همچنین باعث می‌شود که بازدیدکننده، علاقه ی زیادی به حضور بیشتر در وب سایت شما نداشته باشند. این مسائل موجب کاهش بازدید سایت شما می‌شود. به منظور بهینه سازی سرعت سایت وردپرس خود بهتر است که به جای کل مطالب، خلاصه‌ای از آن ها را در زیر عنوان هر مطلب قرار دهید.

نحوه ی عملکرد ابزار های آنالیز سایت به این صورت است که، صفحه یا وب سایت شما را بررسی کرده و به نحوه ی عملکرد آن امتیاز می‌دهد.

8- عدم بارگذاری مستقیم ویدیو ها در وردپرس برای افزایش سرعت سایت

یکی از قابلیت ها در وردپرس، آپلود فایل های تصویری به صورت مستقیم در هاست می‌باشد. شما می‌توانید با استفاده از HTML5 فایل های تصویری را در مرورگر کاربران خود نمایش دهید. شاید این قابلیت در ظاهر جالب و کاربردی به نظر برسد ولی میزبانی از نمایش فایل های تصویری، نیازمند یک پهنای باند گسترده می‌باشد و کمکی به افزایش سرعت سایت شما نمی‌کند.

این کار هزینه های جانبی فراوانی را بر روی دست شما می‌گذارد و ممکن است به دلیل مصرف بالای پهنای باند، هاست شما به حالت تعلیق درآید. همچنین وجود این ویدیو ها باعث افزایش حجم فایل‌های بک آپ می‌شود. این افزایش حجم، فرآیند تهیه ی نسخه ی پشتیبان و بارگذاری را بسیار زمان بر می‌کند.

شما برای حل این معضل می‌توانید از قابلیت Embed در وردپرس استفاده کنید. فایل‌های تصویری خود را در سایت‌های اشتراک ویدئویی قرار داده و لینک مربوطه را در داخل پست قرار دهید.

9- ارتقا و به روز رسانی نسخه PHP جهت بهبود سرعت سایت وردپرس

استفاده از جدیدترین نسخه ی PHP در وب سایت و ارتقا آن، همیشه فرآیندی خسته کننده و زمان بر بوده است. اما این کار در بهبود سرعت سایت وردپرس بسیار تاثیرگذار است. در نسخه های به روز رسانی شده ی PHP، اسکریپت ها 30 درصد سریعتر اجرا می‌شوند.

برای افزایش سرعت سایت وردپرسی؛ حتما نسخه وردپرس خود را به آخرین ورژن یعنی بالاتر از 8 ارتقا دهید.
برای افزایش سرعت سایت وردپرسی؛ حتما نسخه وردپرس خود را به آخرین ورژن یعنی بالاتر از 8 ارتقا دهید.

این موضوع بر روی افزایش سرعت سایت های بزرگ تاثیر قابل توجهی می‌گذارد. با ارتقا نسخه ی PHP سایت خود، می‌توانید به وضوح بهبود سرعت سایت وردپرسی خود را احساس کنید.

10- جلوگیری از سرقت پهنای باند در وردپرس

در اختیار داشتن پهنای باند مناسب، همیشه موجب افزایش سرعت سایت می‌شود ولی در این میان همیشه افرادی وجود دارند که در سایت ها به دنبال محتوا های با کیفیت جهت سرقت می‌گردند. به عنوان مثال؛ یک سایت دیگر به جای آپلود فایل عکس در وب سایت خود، از آدرس تصاویر موجود در سایت شما برای صفحه ی خود استفاده می‌کند و با این کار در حقیقت از پهنای باند شما برای بارگذاری تصاویر سایت خود استفاده می‌کند.

برخی از وب سایت های دیگر با استفاده از فید یا همان خوراک، اقدام به سرقت محتوا های سایت های دیگر می‌کنند. برای جلوگیری از این مسئله باید فید سایت خود را غیر فعال کنید یا تدبیری بیندیشید که پست های جدید، اندکی پس از انتشار در فید وب سایت قرار بگیرند.

جمه بندی افزایش سرعت سایت هایی که با وردپرس طراحی می شوند؟

افزایش سرعت سایت وردپرس از مهم ترین عوامل در بحث سئو سایت می‌باشد. شما باید به عنوان کارشناس سئو برنامه‌ای مدون و جامع، جهت کاهش زمان پاسخگویی و افزایش سرعت سایتهای وردپرس را در دستور کار خود قرار دهید. برخورداری از تمامی ابزارهای آنالیز که قبلا به آن اشاره شد نیازی نمی‌باشد. چرا که بیشتر این ابزارها و روش‌ها از فاکتورها و api های یکسانی استفاده می‌کنند. استفاده از تمام پلاگین‌ها به صورت یکجا جهت افزایش سرعت سایت وردپرس ضرورتی ندارد. توصیه می‌شود با بررسی مزایا و معایب پلاگین‌ها، بهترین گزینه را برای سایت خود استفاده کنید.

همچنین استفاده از CDN را به جهت افزایش سرعت سایت وردپرس بسیار جدی بگیرید. از هاست‌های معتبر برای سایت خود استفاده کنید. استفاده از یک هاست با کیفیت برای شما هزینه‌ی قابل توجهی به همراه دارد ولی حفظ کسب و کار شما از اهمیت بیشتری برخوردار است.

با توجه به اینکه امروزه شرکت‌های زیادی در جهت ارائه‌ی خدمات سرعت سایت فعالیت دارند، اگر به هر دلیلی قادر به افزایش سرعت سایت خود نیستید و یا با به کارگیری تمام موارد یاد شده باز هم دچار مشکل در بارگذاری سایت خود هستید می‌توانید از بخش خدمات سرعت سایت این شرکت‌های جهت افزایش سرعت سایت وردپرسی خود استفاده کنید.

برچسب ها:
دیدگاهتان را بنویسید
سوال و نظر خود را در مورد این پست بنویسید.

0 دیدگاه برای پست "10 روش های افزایش سرعت سایت وردپرس" ارسال شده: