سئو چیست؟ و بهینه سازی موتور جستجو SEO سایت

SEO چیست؟ انجام یه سری از فاکتورها برای بهبود و بهینه کردن صفحات سایت که مجرب به افزایش رنکینگ سایت برای موتورهای جستجو می‌شوند. در واقع “بهینه سازی موتور جستجو” را سئو می‌نامیم.

در واقع استفاده از تجربیات یک متخصص سئو (SEO) برای بهینه سازی سایت شما و افزایش ترافیک وب سایت کمک می‌کند تا در رتبه‌های بالاتر گوگل قرار گیرید.

دسته‌ها:بلاگ سئو

گوگل منبع عظیمی برای دسترسی به اطلاعات نامحدودی می‌باشد که هر سایت اینترنتی بخشی از آنها را منتشر کرده است. اما بالاخره باید راهی باشد تا بتوانیم این حجم از اطلاعات را دسته بندی کنیم و همه‌ی آنها به صورت فایل‌های طبقه بندی شده به مخاطبین ارائه کنیم؛ گوگل این کار را برایمان انجام داده است. گوگل با ارائه استراتژی سئو توانست این کار را انجام دهد.

لذا ساده‌‌ترین پاسخی که می‌توانیم به سوال بالا یعنی سئو چیست؟ دهیم این است که رتبه‌ی اینترنتی هر سایت، سئو نامیده می‌شود. هر سایت اینترنتی که بتواند فعالیت‌های خود را مطابق با قوانین گوگل تطبیق دهد، در نتیجه رتبه‌ی اینترنتی بالاتری نسبت با سایر سایت‌ها خواهد داشت. حال شاید برایتان سوال شود که نتیجه‌ی این سئو سایت چیه؟

SEO سئو چیست و راه کارهایی برای بهینه سازی موتور جستجو گوگل

نتیجه‌ی انجام قوانین سئو چیست؟

نتیجه‌ی این کار چنین می‌باشد: زمانی که کاربران اینترنتی در موتور جستجوی گوگل به دنبال موضوعی باشند، سایت شما که در آن حوزه فعالیت می‌کند در صفحه‌ی اول و حتی ممکن است در اولین سایت توسط گوگل به آن کاربر معرفی شود. البته الگوریتم‌هایی وجود دارند که کار طراحان و مهندسین سئو را راحت‌تر می‌کند.

این الگوریتم‌ها مبنای اصلی برای فعالیت‌های متخصصین سئو محسوب می‌شود. در سال‌های ۱۹۹۰ که اولین موتورهای جستجو به وجود آمدند بر طبق یک سری الگوریتم‌های ساده و سطحی اداره می‌شدند اما این الگوریتم‌ها اصلاً در حدی نبودند تا بتوانند کاربران جهانی را مدیریت کنند.

همانطور که هر روز و هر سال کاربران اینترنتی افزایش می‌یافتند، الگوریتم‌های متفاوت و راه های بیشتری نیز برای جستجوی دقیق در اینترنت ابداع می‌‌شدند. با توجه به همین قانون های جدید، اگر تمایل داشتید به صورت حقیقی بدانید که نتیجه ی سئو سایت چیست؟ می‌توانید دقت نظر خود را در بخش های مختلف الگوریتم ها متمرکز سازید. برای مثال استراتژی محتوا و استراتژی سئو بخش‌‌هایی از این الگوریتم هستند.

مرحله ی اول برای ایجاد و راه اندازی تمام کسب و کارهای اینترنتی استفاده از سایت می باشد که البته این اقدام در شرایط کنونی برای تمام کسب و کار ها از جمله کسب و کارهای غیر اینترنتی به یک امر اجتناب ناپذیر تبدیل شده است.

حال اگر کسب و کار اینترنتی بخواهد خود را در میان مصرف کنندگان و کاربران اینترنتی مطرح کند، باید در ابتدا تبلیغات مختلف را جدی بگیرد. بخش مهمی از این تبلیغات مربوط به همان سایت اینترنتی است.

الگوریتم های گوگل در سئو

لذا اگر نمی‌دانید که سئو چیست؟ نخواهید توانست رتبه و تبلیغات خوبی را در سایتتان داشته باشید. مهمترین مزیت و برتری که سئو می‌تواند به سایت‌‌های اینترنتی بدهد این است که امکان مشاهده‌ی سایت شما را برای مخاطبین فراهم می کند.

با توجه به مثال زیر نکته ی موجود در سوال سئو چیست؟ را بهتر برایتان توضیح می‌دهم. اگر کسب و کاری مربوط به نجاری و خلق آثار هنری باشد، باید بتواند محتوا‌های سایت خود را بر اساس سرچ های مخاطبین و البته در کنار آنها با انتخاب کلمات کلیدی جدیدی انجام دهد تا بتواند رتبه‌ی خود را افزایش دهد. تبعیت از قانون های سئو به گوگل این اجازه را می‌دهد تا سایت شما را در صفحات اولیه برای نتایج جستجوی کاربران اینترنتی قرار دهد. حال هرچه نبوغ بهتری در اجرای قوانین سئو داشته باشید، سایت شما به اولین سایتی که توسط گوگل نشان داده می‌شود نزدیک تر خواهد بود.

آیا میدانید فواید سئو چیست؟

شاید کسب و کارها که عموماً شامل کسب و کار‌های غیر اینترنتی می‌شوند، هیچ اطلاعی از فواید به‌ کار بردن و استفاده از قوانین سئو نداشته باشند و در یک کلام نمی‌دانند که فایده‌ی سئو چیست به طور مختصر مهمترین فوایدی که اجرای قوانین سئو می‌تواند به شما اعطا کند شامل موارد زیر می‌شوند:

  1. اجرای فرایند صحیح افزایش رتبه ی اینترنتی سایت
  2. افزایش چشمگیر میزان بازدید کاربران اینترنتی از سایت یا سایت های شما
  3. توانایی ایجاد کردن برند های: آموزشی، اقتصادی، فروشگاهی یا هر موضوعی که در آن فعالیت تخصصی دارید
  4. افزایش میزان درآمد از فعالیت های خود

این موارد مهمترین موضوعاتی هستند که با اجرای قوانین سئو به شما تعلق خواهند گرفت. البته باید در همین جا ذکر کنم که دو فایده از موارد بالا از بقیه اهمیت بیشتری دارند زیرا باعث می‌شوند بتوانید اقدامات بیشتری را انجام دهید. این دو فایده شامل: ایجاد برند و ارائه کردن آموزش می‌شود. اگرچه این دو فایده به طور صریح در بسیاری از سایت های متخصصین سئو دیده نمی شود اما این دلیل خوبی نیست تا ذره ای از اهمیت این دو موضوع کم شود. به نظرتان چرا این دو موضوع تا این میزان اهمیت دارد؟

  • بیشتر در مورد سئو تصویر بدانید، حتما مقاله بهینه سازی تصاویر را پیشنهاد می‌کنم بخوانید.

اهمیت برندسازی و آموزش دادن در سئو SEO

اهمیت برندسازی در کسب و کارهای اینترنتی و خصوصاً در موضوع سئو مربوط به ترند کردن یک نام یا یک لوگو نیست، بلکه موضوع برندسازی مربوط به کسب اعتماد کاربران اینترنتی می شود. سایت های اینترنتی اگرچه همیشه کرکره مغازه های شما را باز نگه می دارند اما حقیقت این است که اینترنتی هستند. شاید متوجه منظورم نشده باشید، اجازه دهید بیشتر توضیح دهم.

با توجه به فرهنگ سنتی حاکم در کشور عموم مردم ترجیح می‌ دهند به مغازه های واقعی که آدرس آن ها را می دانند اعتماد کنند، در نتیجه به سایت های مجازی که به طور مستقیم برای مخاطبین قابل شهود نیست کمتر اعتماد می‌ کنند. برند سازی و آموزش در سئو شما را به یک مرجع تبدیل خواهد کرد. زمانی که بتوانید مرجعیت سایت ها را به دست بیاورید در یک کلام شما به امپراطور اینترنتی تبدیل شده اید.

برندرینگ در سئو چیه و چقدر تاثیر گذار است seo

داشتن این امپراتوری به شما امکان می دهد تا بتوانید اولین ها را به بازار هدف ارائه کنید. کمپانی هایی که تولیدی های مختلفی را دارند و به عنوان امپراتورهای آن صنعت شناخته شده‌اند، در حقیقت همانی هستند که به بازار مصرف‌ایده می‌دهند و یا اولین‌های بازار را تعیین می‌کنند. برای مثال زمانی که مشتریان انتظار مدل جدیدی از کفش ها را داشته باشند، این کمپانی مرجع است که مدل جدید را به آنها ارائه می‌کند. زمانی که شما هم به این مرجعیت برسید، این شما خواهید بود که بقیه سایت ها را هدایت خواهید کرد. برای اینکه بتوانید این موضوع را اجرایی کنید و بدانید اصلاً اهمیت آموزش در سئو چیست؟ به نکاتی که ذکر می‌کنیم دقت کنید. این دو نکته شامل مباحث زیر می شوند:

  • اعتماد سازی:

این موضوع مهم ترین عاملی است که باعث می‌شود شما به خواسته‌ی خود برسید. برای اینکه به طور درست این کار را انجام دهید باید به مخاطب تان توجه کنید، یعنی این موضوع فقط از یک مسیر طی می‌‌شود و آن مسیر پاسخ دادن به نیازهای کاربران اینترنتی می‌باشد.

  • آموزش های لازم:

یکی دیگر از موضوعاتی که باعث می‌شود شما تبدیل به برند شوید، ارائه آموزش‌های مقتضی برای کاربران اینترنتی می‌باشد. کاربران اینترنتی از سایت‌هایی که آموزش های دقیق و درستی به آنها می ‌دهد، استفاده می کنند؛ لذا با ارائه آموزش ‌های لازم می توانید بخش مهمی از کاربران اینترنتی را در اختیار داشته باشید. اگر به دنبال سئو سایت در شهرستان بوکان هستید، حتما سری به صفحه سئو سایت در بوکان بزنید.

نقش سئو در مارکتینگ

در بالا اشاره‌ای به سئو چیه داشتیم؛ سئو فرآیندی هست که به موتورهای جستجو کمک می‌کنه تا بتونن راحت‌تر یک صفحه وب رو پیدا و درک و لیست کنند. همچنین یکی از زیرشاخه‌های پُرسود و بخش جدایی ناپذیر دیجیتال مارکتینگ، بهینه سازی وبسایت برای موتورهای جستجو هست.

برای اغلب کسب و کارها بدون شک دیده شدن در نتایج گوگل منجر به جذب مشتری بیشتر و در نهایت خرید میشه.

ظاهر قضیه اینطور نشون میده که سرچ کاربر و مسیر رسیدنش به وبسایت ما مستقیم با کلمه کلیدی در ارتباطه؛ اما در اصل موارد زیادی تو این مسیر و جذب کاربر وجود دارن که کلمه کلیدی صرفا یکی از این موارد هست!

در ادامه ۷ مزیت سئو برای فرآیند مارکتینگ کسب و کارها که کمتر مورد توجه قرار میگیره رو بررسی می‌کنیم:

  • داشتن برنامه محتوایی برای رتبه گرفتن در گوگل و کمک‌ به رشد برندینگ
  • آشنایی با سوالات متدوال کاربر هنگام خرید
  • بهبود تجربه کاربری UX و CRO (شما به عنوان یک متخصص سئو نمی‌تونید فقط به گرفتن کلیک فکر کنید و نرخ تبدیل رو در نظر نگیرید!)
  • طراحی استراتژی محتوایی و ایجاد ارتباط موثر بین تیم تولید محتوا
  • درک عمیق‌تر مشتری و درگیر کردن کاربر با محصول برای ایجاد مزیت رقابتی
  • ارائه راه حل‌های کاربردی برای تیم مارکتینگ براساس دیتای واقعی
  • و درنهایت افزایش فروش و درآمدزایی

به نظرتون دیگه چه مواردی رو میشه به این لیست اضافه کرد؟ حتما در بخش نظرات همین پست برامون بنویسید.

استراتژی محتوا چیست؟

آیا میدانید تاثیر محتوا در سئو چیست اگر از شنیدن کلمه استراتژی به این فکر افتادید که قرار است موضوعات فوق العاده پیچیده و غیر قابل درکی را بگوییم، باید عرض کنم این فکرتان صحیح نیست و مطالبی که قرار است بگوییم شامل مباحث سخت و پیچیده‌‌ای نمی‌باشد، بلکه هر آنچه که در این بخش وجود دارد مربوط به نوع محتوا‌هایی است که در سایت‌‌های اینترنتی قرار داده می شود.

آیا برای شما هم پیش آمده است که بخواهید در مورد موضوعی اطلاعاتی را کسب کنید و در همین راستا به سراغ گوگل بیایید و در مورد آن موضوع چندین بار جستجو کنید؟ اگر بخواهیم صادقانه با شما سخن بگوییم بیش از ۹۵ درصد منابع تحقیقاتی افراد، گوگل و سایت های اینترنتی است؛ حتی بسیاری از افراد به صورت طنز به موتور جستجوگر گوگل میگویند: علامه گوگل.

اما سوال اینجاست که در طول تحقیقات تان به جز سایت های مادر یا همان سایت های مرجع، چند درصد از مطالب موجود در سایت های مختلف توانستند به افزایش اطلاعاتتان در مورد موضوعی که درباره ی آن تحقیق می کنید، کمک کنند؟ احتمالاً پاسخ چندان مطلوب نمی‌باشد. این کمبود و ضعف در اطلاعات صحیح و علمی سایت ها به خاطر این است که استراتژی محتوا در آنها ضعیف است. برای اینکه بتوانید این موضوع را به خوبی اجرا کنید و بدانید اصلاً تاثیر استراتژی محتوا در سئو چیه؟ نکاتی را برایتان ذکر می کنیم. این موارد عبارتند از:

پیلار کلاستر pillar cluster و استراتژی محتوایی برای سئو

آیا میدانید استراتژی پیلار و کلاستر چیست؟

معمولاً ایجاد کردن معنا در سایت ها و محتوا ها کار آسانی نیست. اما سخت تر از ایجاد کردن معنا، ایجاد کردن شبکه ی معنایی است در مورد موضوع پیلار کلاستر چیست و بیشتر بدانید. اجازه دهید در قالب یک مثال توضیح دهم تا بهتر بتوانید موضوع را درک کنید. فرض کنیم شما به بازار می‌روید و به دنبال خرید یک پالتو به رنگ قهوه‌ای هستید. ذهن شما این فرمان را صادر کرده است تا همه ی اعضای بدن در پی اجرا کردن این فرمان باشند؛ چشمان شما برای اجرای فرمان صادر شده، به دنبال هر چیز قهوه‌ای خواهد بود حتی اگر آن چیز پالتو نباشد.

این موضوع همان ایجاد کردن شبکه ی معنایی می‌باشد. الگوریتم جدید گوگل به گونه ای است که می تواند مانند هوش مصنوعی عمل کند، یعنی می‌تواند شبکه ی معنایی را در سایت ها تشخیص دهد. این امتیاز علمی و معنایی برای سایت هایی که از این ترفند استفاده می کنند محفوظ است تا بتوانند توسط آن رتبه ی خود را افزایش دهند. در بخش افزایش میزان اعتبار سئو در داخل سایت ها، می توانید دقیقاً به همین صورت عمل کنید؛ یعنی زنجیره ی معنایی را ایجاد کنید.

نمی توانم به طور دقیق یک طرح را برای تشکیل این شبکه اعلام کنم، ولی می توانید با ارائه ایده های خود به متخصص سئو، این زنجیره را به شیوه ی دلخواه خود به وجود بیاورید. مثلاً می‌توانید از جدول، بنر، ایجاد داشبورد های متنوع و غیره در سایت استفاده کنید تا دامنه ی طبیعی جستجوی گوگل در منابعی که در سایتتان بارگذاری کرده اید، افزایش داده شود.

بسیاری از متخصصین سئو SEO موضوعات زیادی در سایت یا سایت‌های خود بارگذاری کرده‌اند اما به دلیل عدم ایجاد شبکه معنایی مطلوب و اینکه دامنه‌ی کمی برای کلمات کلیدی انتخاب کرده اند، نتوانستند که رتبه ی خوبی در گوگل بدست آوردند. حواستان باشد شما این اشتباه را تکرار نکنید. در کلام آخر باید بگویم همیشه سوال کنید که سئو چیست؟ زیرا مطالب این حوزه هر روز در حال توسعه و پیشرفت است.

ایجاد وبلاگ برای افزایش ترافیک

می توانید این قسمت را با توجه به ذوق هنری خود نامگذاری کنید. بسیاری ها اهمیت محتوا را نادیده میگیرند و نمی دانند تاثیر بالای محتوا است که شما را به جایگاه اول در موتور جستجوی گوگل قرار میدهد. آیا میدانید اصطلاح معروفی که برای محتوا در سایت های اینترنتی استفاده می شود چه نام دارد؟ محتوا را پادشاه سئو میدانند. وبلاگ نه تنها بر اساس الگوریتم گوگل رتبه ی سایت شما را بالا میبرد، بلکه به عنوان توجه به نیاز های مخاطبان نیز شمرده می شود.

انتخاب مناسب کلمات کلیدی

در گام اول باید کلمات کلیدی که برای محتوای خود در نظر میگیرید، رتبه ی بیشترین سرچ را در اینترنت داشته باشند. اگر کلمات کلیدی را انتخاب نمایید که هیچ ارتباطی به موضوع شما نداشته باشند، نه نتها جذب مخاطب نخواهید داشت بلکه رتبه ی سایت هم پایین خواهد آمد. لذا به عنوان دومین نکته ی مهم، انتخاب درست کلمه ی کلیدی را در استراتژی محتوا رعایت کنید.

تخصصی بودن

یکی از موضوعاتی که در محتوا ها جدی گرفته نمی شود فعالیت های تخصصی در سایت ها است. فرضاً شما بخواهید بدانید که سئو چیست؟ ولی در عوض به جای محتوا هایی که در مورد سئو باشند، به مطالب غیر مرتبط برخورد کنید اعتبار سایت ها برایتان افت خواهد کرد. احتمالاً شما هم دیده اید که در تعداد زیادی از سایت های اینترنتی برخی کلمات کلیدی وجود دارند که پاسخی به آنها داده نشده است. اگر بخواهم به یک مصداق اشاره کنم، میتوانم به کلمه کلیدی قیمت اشاره کنم. یعنی در بیشتر سایت ها به دنبال یافتن این موضوع باشید ولی کلمه ی قیمت فقط به عنوان یک کلمه کلیدی به کار رفته است اما هیچگونه رقمی ثبت نشده است؛ این نوع محتواها باعث بی اعتمادی مخاطبان به سایت شما خواهد شد. از نوشتن اینگونه محتوا ها پرهیز کنید.

جداسازی و دسته بندی

در طراحی سایت خود به گونه ای عمل کنید که هر بخش از خدمات شما از بخش های دیگر مجزا و جدا باشد. این طراحی را در محتوا های خود نیز رعایت کنید. برای مثال سعی کنید یک محتوا با کلمات کلیدی مناسب در مورد یک بخش و محتواهای دیگری برای بخش های دیگری قرار دهید. از اینکه فقط در یک محتوا برای تمام بخش های سایتتان توضیح دهید به شدت بپرهیزید.

اجازه دهید در قالب یک مثال بهتر توضیح دهم؛ یک کتابدار را فرض کنید. اگر به کتابخانه ای بروید و از کتابدار سراغ یک کتاب را بگیرید او آدرس دقیق کتاب را به شما نمی دهد ولی می تواند آدرس بسیار نزدیکی را به شما نشان دهد. مثلاً می گوید در قسمت کتب ادبیات خارجی ردیف فلان، کتاب هایی در موضوع درخواستی شما قرار دارند که خواهید توانست کتاب خود را بیابید. اگر شما نیز سایت خود را به همین صورت طراحی کنید به موتور جستجوی گوگل که مانند همان کتابدار عمل می کند دسترسی بهتر می دهید تا بتواند سایت شما را در صفحه اول نشان دهد.

از استراتژی سئو چه اطلاعی دارید؟

آیا تا به الان دانستید که سئو SEO قطعاً مطالبی که تاکنون بیان شدند بدون فهمیدن این قسمت ارزش بالایی نخواهند داشت. تمام آموزش هایی که تاکنون ارائه شدند باید بر اساس استراتژی سئو طبقه بندی و ساماندهی شوند تا به طور یک مطلب منسجم و واحد به مخاطبان ارائه شوند. بسیاری ها خیال می کنند استراتژی سئو در بدست آوردن موضوعات مختلف است. این استراتژی اصول خاص خود را دارد که سئوکار می تواند با توجه به سلیقه ای که دارد آن را مدیریت کند. البته این مدیریت به گونه ای نیست که بتواند شیوه ی جدیدی را در قانون به وجود آورد زیرا چنین امکانی وجود ندارد و اصلاً اجازه ی چنین کاری از سوی گوگل به شخصی داده نشده است.

متخصص سئو SEO میتواند تمام فعالیت های یک سایت را به صورت هدف دار و مرتبط ساماندهی کند. خب زمانی که صحبت از بخش های مختلف یک سایت پیش می آید، باید بدانیم هر کدام چگونه در رتبه ی اینترنتی سایت ها تاثیر دارند. دقیقاً زمانی که توجه شما به بخش های مختلف متمرکز شود خواهید فهمید که تا چه میزان توانایی دارید و در همین جهت برای تدوین برنامه‌ای عملی برای استراتژی سئو دست به کار خواهید شد. به چند مورد از کلیدی ترین مباحثی که می توانید برای تدوین برنامه در نظر بگیرید اشاره خواهیم کرد. این موارد عبارتند از:

  • نوآوری خلق یک ایده جذاب

قالب برنامه هایی که متخصصین سئو برای سایت ها اجرا می کنند یک الگوریتم تکراری است، یعنی با یک سبک و با یک روش سایت های مختلفی را اداره می کنند. این کار اصلا و ابدا تخصصی نیست؛ زمانی که سایت های مختلفی در موضوعاتی جدا وجود دارند، باید هر کدام بر اساس فعالیتی که دارند اداره شوند.

فرض کنیم سایت کارفرمای شما می خواهد به مخاطب توضیح دهد که اصلا سئو چیست؟ برای اینکه بتوانید تغییری در سبک های خسته کننده ی قدیمی به وجود بیاورید از یک جدول استفاده کنید. در این جدول به صورت تخصصی تمام ایده های جدیدی که می توانند به طور صحیح و حتی غیر صحیح به شما کمک کنند را درج کنید. مثلاً می توانید در این جدول راه های مختلف برای: سئو on-page، سئو off-page، سئو کلاه سیاه، استراتژی محتوا و غیره را قرار دهید. این اقدام به شدت رتبه ی شما را افزایش خواهد داد و محبوبیت ویژه ای در میان کاربران اینترنتی بدست خواهید آورد.

  • توجه به اتفاقات روز

می‌توانید با توجه به نوع سایت و نوع فعالیتی که آن سایت انجام می‌دهد، او را با اتفاقات روز جامعه همراه کنید. این اتفاقات اگر چه از نظر بسیاری ها بی معنا باشد اما از نظر سرچ روزانه رتبه ی نخست را دارند. سلیقه ی انجام کار بر عهده ی متخصص سئو است. برای مثال او می تواند بخش مجزایی را برای بلاگرهای محلی اختصاص دهد تا سایت بتواند بدون واسطه به طور مستقیم اطلاع رسانی داشته باشد. این اقدام اگر به طور مستمر پیگیری شود و بلاگر ها فعالیت خود را به خوبی انجام دهند، قطعاً جز سایت های شناخته شده در اینترنت خواهید بود.

البته باید بگویم که در کنار این اخبار می توانید قدرت مانور داشته باشید. در حقیقت میزان بازدیدی که دارید این قدرت را به شما میدهد تا بتوانید از قدرت دیده شدن در قالب: بنر تبلیغاتی، ارائه آموزش، فروش محصولات یا هر مواردی که صلاح می دانید را استفاده کنید. سایت های آموزشی نیز با این قدرت خواهند توانست که به طور کامل به سوالات مخاطب توضیح دهند؛ مثلاً پاسخ دهند که سئو چیست؟

تاثیر سئو on-page در کیفیت سئو چیست؟

زمانی کاربر اینترنتی به سایت شما هدایت می شود، یعنی بیرون و درون سایت شما توانسته هماهنگی خوبی داشته باشد، سئو on-page مربوط به هماهنگی و تناسب مطالب داخلی هر سایت است. این قسمت را باید در دو بخش به صورت مجزا و هماهنگ انجام دهید. اما این سخن چه معنایی دارد؟ چگونه باید این کار را انجام دهیم؟ برای اینکه بتوانید به خوبی این موضوع را درک کنید و پیاده سازی خوبی هم داشته باشید، به نکات زیر دقت کنید:

  • طراحی و مهندسی وب:

سئو on-page به طور کامل در اختیار شما است اما یک نکته وجود دارد که باید مطابق آن، اختیار خود را اعمال کنید. آیا میدانید آن نکته چیست؟ نکته این است که باید بتوانید مطابق زبان گوگل صحبت کنید. این مورد از اساسی ترین نکاتی است که بسیاری ها از آن غافل می شوند. زمانی که شما به داخل نقطه ی جغرافیایی دیگری چه به صورت مجازی و چه به صورت واقعی وارد میشوید، باید بتوانید با زبان آنجا صحبت کنید تا علاوه بر برخورداری از توانایی ایجاد ارتباط با دیگران، بتوانید شناخته شوید.

در موضوع سئو on-page بحث اصلی بر سر شناختن شما توسط موتور جستجو یا همان گوگل است. حال سوال پیش می آید که چه زمانی گوگل شما را می شناسد و هویت اینترنتی شما را به رسمیت قبول می کند؟ پاسختان چیست؟ خب قطعاً واضح است که گوگل زمانی شما را می شناسد که بتوانید با زبان او سخن بگویید و قواعد ادبیاتی او را رعایت کنید؛ در این صورت است که شما برای گوگل رسمیت پیدا می کنید و او نیز شما را به دیگران معرفی خواهد کرد.

  • محتوا:

این مورد تماماً به نوع فعالیت کسب و کار شما بر می گردد. با توجه به: خدمات، محصولات و فعالیت های خود محتوا هایی را به صورت سئو شده تولید کنید و در سایت یا سایت های خود قرار دهید. حواستان باشد این موضوع از دو جنبه دارای اهمیت است این دو جنبه شامل: استفاده از زبان گوگل و توجه به نظر مخاطبان می شود. بعضی از سئوکاران عنوان هایی را برای محتواها استفاده می کنند که هیچ ربطی به موضوع آنها ندارد؛ زمانی که کاربر اینترنتی با این قضیه روبرو شود مطمئناً نمره نامطلوبی به شما خواهد داد و در نتیجه محبوبیت اینترنتی نخواهید داشت.

تاثیر سئو off-page در کیفیت سئو چیست؟

زمانی که صحبت از سئو off-page میکنیم منظورمان اعتبار خارجی شما است. این بخش از سئو سازی در خارج از سایت شما انجام می شود و عموماً بک لینک ها نقش اساسی را در این بخش دارند. برای اینکه بهتر اهمیت این بخش را درک کنید باید توضیح واضحی دهم، لذا دقت کنید. احتمالاً در عالم حقیقی برای شما هم اتفاق افتاده است که به داخل مغازه ای بروید تا بتوانید جنس مورد نیاز خود را تهیه کنید ولی او جنس مورد نظر شما را تمام کرده باشد.

در این شرایط کسب و کار هایی که در بازار فعال هستند و اعتبار خوبی در میان دیگران دارند، شما را به مغازه‌ای دیگری هدایت می‌کنند. در سایت های اینترنتی نیز به همین صورت عمل شده است و قسمتی از طراحی وب باید به این بخش اختصاص یابد. زمانی که گوگل دریابد که شما در میان سایر سایت ها اعتبار ویژه ای دارید و این ارتباط ها موجب ایجاد یک پایگاه ارتباطی برای شما شده است؛ گوگل رتبه ی شما را ارتقا خواهد داد. از نظر ما، دو بخش از لینک های خارجی مهمتر از سایر موارد است. این دو بخش به طور مستقیم اهمیت و تاثیر سئو off-page را در سایت یا سایت های شما نشان خواهد داد. به نظر شما این دو بخش کدام موارد است؟ همچنین اهمیت این دو بخش در سئو چیست؟ این دو مورد عبارتند از:

  • بازاریابی:

بخش اصلی لینک های خارجی مربوط به بازاریابی می شود. می توانید از شبکه های بازاریابی اینترنتی استفاده کنید و یا اگر خودتان شبکه ای دارید از همان استفاده کنید. این بخش قابلیت ایجاد رسانه را دارد، زمانی هم که رسانه شوید، بیننده های زیادی در فضای اینترنت بدست خواهید آورد. اگر بخواهم با زبان ارقام سخن بگویم، می‌توانم این چنین بگویم که سالانه میلیارد ها تومان فقط در داخل کشور در سایت ها هزینه‌ی تبلیغات اینترنتی می شود. حال به نظرتان چگونه می توان از این بازار جذاب استفاده نکرد؟! پاسخ روشن است، خیلی راحت با نداشتن هیچ گونه برنامه ای برای تبلیغات، از این بازار محروم خواهید شد.

  • انجمن سازی:

اگر بتوانید به انجمن سازی‌های اینترنتی برسید گام بلندی در لینک سازی برداشته‌اید. این انجمن سازی را می‌توانید از طریق اهداف مشترکی که سایت‌ها دارند دنبال کنید تا در نهایت به یک نتیجه ی مشترک برسید. با استفاده کردن از این راه، اعتبار بالایی برای سایتتان بدست خواهید آورد.

برچسب ها:
دیدگاهتان را بنویسید
سوال و نظر خود را در مورد این پست بنویسید.

0 دیدگاه برای پست "سئو چیست؟ و بهینه سازی موتور جستجو SEO سایت" ارسال شده: